Philippine restaurant

Uit eten in een Philippine restaurant kan gewoon in Den Haag. Baryo Pilipinas is een van de weinige restaurants in Nederland die Philippine eten serveert. Het is een keer iets anders dan Vietnamees, Chinees of Indonesisch. Vindt u ook niet? Wij hebben een uitgebreide menukaart voor de lunch en het diner, waardoor er voor iedereen iets lekkers is.

070 – 2170234 Kom langs Reserveren

Heerlijk lunchen of dineren in een Philippine restaurant

In ons Philippine restaurant luncht en dineert u gezellig en avontuurlijk. Als u met minimaal vier personen bent, kunt u kiezen voor Kamayan. Uw tafel wordt bedekt met bananenbladeren, waar vervolgens het eten op geserveerd wordt. Bent u met twee of drie personen? Kies dan voor Bilao. De gerechten worden geserveerd in een mand die bedekt is met bananenbladeren. Gaat uw voorkeur uit naar het à la carte menu? Dat kan natuurlijk ook.

U bent alle dagen van de week welkom

Ons Philippine restaurant is zeven dagen per week geopend tot 22:30 uur. Wilt u reserveren? Dat kan gemakkelijk online of telefonisch via 070-2170234. Als u liever thuis wilt genieten van de lekkerste gerechten, dan bezorgen wij bij u thuis of u komt het afhalen. Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat.

Relevante links

Asian restaurant Den Haag | Aziatisch restaurant | Aziatisch restaurant Rotterdam