Een menukaart vol Filipijns eten

Bent u van plan om bij ons restaurant Baryo Pilipinas te komen genieten van Filipijns eten? Dan bent u natuurlijk nieuwsgierig naar de gerechten die wij serveren. Onder aan deze pagina vindt u de heerlijke menukaart voor zowel het diner als de lunch. Loopt het water u ook al in de mond? Reserveer dan alvast een tafel.

 

Maak kennis met Filipijns eten

 

De Filipijnse keuken is door de eeuwen heen beïnvloed door de Maleisische, Chinese, Spaanse en in mindere mate door de Indiase en Amerikaanse keuken. Dit resulteert in multiculturele en unieke gerechten. Populair Filipijns eten is Adobo. Dat is kip of varkensvlees gesmoord in knoflook, azijn en sojasaus. Daarnaast zijn Kinilaw, ruwe vis gekookt in azijn, en natuurlijk de Lumpia populaire gerechten. In onze menukaart vindt u ook een uitgebreide dessertkaart met onder andere het welbekende Leche flan. 

Download hieronder het menu

Bent u enthousiast geworden over het Filipijns eten dat wij serveren in het restaurant? Reserveer dan vandaag nog uw tafel online en geniet van de lekkerste Aziatische gerechten. Uiteraard kunt u ook reserveren via 070-2170234 of gewoon even binnenlopen. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar als u vragen heeft over bijvoorbeeld allergenen.

Klik op onderstaande knoppen om de menukaarten in PDF te openen.