Filipino food

Bent u na uw reis in de Filipijnen gaan houden van Filipino food? Of heeft u een Filipijnse achtergrond? Dan wilt u natuurlijk in Nederland genieten van deze oosterse gerechten. Dat kan bij Baryo Pilipinas in Den Haag. Dankzij een uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten vindt iedereen iets lekkers. Zien wij u binnenkort?

070 – 2170234 Kom langs Reserveren

Geniet gewoon in Den Haag van het lekkerste Filipino food

De Filipijnen zijn lange tijd een Spaanse kolonie geweest. Daarom komt u Spaanse invloeden tegen in de Filipijnse keuken. Daarnaast zijn er invloeden van andere Aziatische landen, zoals China en Maleisië. Dit maakt Filipino food multicultureel. De gerechten variëren van eenvoudige vis- en vleesgerechten, zoals Lumpia of Adobo, tot rijk gevulde gerechten.

Proef de traditionele keuken

Bent u op zoek naar de echte Filipijnse ervaring? Kies dan voor de Kamayan als u met minimaal vier personen bent. Het eten wordt geserveerd op een tafel die bedekt is met bananenbladeren. Als u met minder personen bent, kiest u voor Bilao. Dan wordt een traditionele mand bedekt met bananenbladeren, waarop de gerechten worden geserveerd.

Reserveer gemakkelijk online of telefonisch

Komt u binnenkort genieten van Filipino food in Den Haag? Reserveer een tafel via de website of telefonisch via 070-2170234. Liever thuis genieten van onze gerechten? Dan kunt u uw eten online bestellen en laten bezorgen of zelf afhalen.

Relevante links

Philippine restaurant | Asian restaurant Den Haag | Aziatisch restaurant