Bijzonder dineren Den Haag

Bijzonder dineren doet u bij Baryo Pilipinas in Den Haag. In een van de weinige Filipijnse restaurants van Nederland geniet u van de heerlijkste gerechten en waant u zich in het paradijs. Bent u nieuwsgierig naar de gerechten die wij serveren? Reserveer dan een tafel of kom gewoon een keer binnenlopen. We zijn dagelijks geopend tot 22:30 uur.

070 – 2170234 Kom langs Reserveren

Maak kennis met de Filipijnse keuken als u bijzonder wilt dineren in Den Haag

Zeggen de gerechten Adobo, Arroz caldo en Leche flan u niets? Als u nog nooit de Filipijnen heeft bezocht of een bekende heeft die uit dit land afkomstig is, is dat niet vreemd. Bijzonder dineren in Den Haag doet u daarom bij Baryo Pilipinas. De Filipijnse keuken is multicultureel. De gerechten hebben namelijk invloeden van Aziatische landen, zoals China en Maleisië. Maar omdat de Filipijnen een Spaanse kolonie waren, hebben de gerechten ook Spaanse invloeden. De gerechten variëren van eenvoudige maaltijden met vis of vlees tot rijk gevulde cocidos en paëlla’s.

Zeker zijn van een plek? Reserveer gemakkelijk online!

Kijkt u er al naar uit om een avond bijzonder te dineren in Den Haag? Reserveer online uw tafel en ben zeker van een plek in ons restaurant of bel naar 070-2170234. Als u vragen heeft over allergenen of meer informatie wilt over dineren met een grote groep, belt u ook naar het eerdergenoemd nummer. Tot snel bij Baryo Pilipinas!

Relevante links

Diner thuis Den Haag | Filipino food | Philippine restaurant