Aziatisch restaurant

✓ Heerlijke gerechten  ✓ Veelzijdige menukaart  ✓ Ook afhalen en bezorgen

Gaat u graag uit eten in een Aziatisch restaurant en wilt u eens iets nieuws proberen in Den Haag? Iets anders dan Indonesisch, Vietnamees of Chinees? Kom dan naar een van de weinige Filipijnse restaurants in het land: Baryo Pilipinas. Hier geniet u van heerlijke gerechten die bestaan uit unieke en multiculturele ingrediënten.

070 – 2170234 Kom langs

Aziatisch restaurant in Den Haag biedt u een uitgebreide menukaart

Ruim drie eeuwen zijn de Filipijnen een Spaanse kolonie geweest. Daarom is het niet vreemd dat u in de Filipijnse keuken Spaanse invloeden tegenkomt. Daarnaast zijn er invloeden van landen in de buurt, zoals China, India en Maleisië. Hieruit is een multiculturele keuken met veel vlees- en visgerechten ontstaan. In de uitgebreide menukaart van ons Aziatisch restaurant in Den Haag vindt u dan ook veelzijdige gerechten, zoals het populaire Adobo, de Lumpia en Arroz caldo, maar ook desserts als Leche flan.

Filipijns genieten in Nederland

Naast dat u bij ons geniet van de à la carte menukaart, kunt u de échte Filipijnen ervaren. Als u met vier personen of meer bent, kiest u voor Kamayan. De tafel wordt bedekt met bananenbladeren waar vervolgens de gerechten op worden geserveerd. Bent u met twee of drie personen? Dan is Bilao iets voor u. In een traditionele mand, bedekt met bananenbladeren, wordt het eten geserveerd.

Zien wij u binnenkort?

Loopt het water u al in de mond na het lezen van deze tekst of het bekijken van de menukaart? Reserveer een tafel bij ons Aziatisch restaurant aan de Fluwelen Burgwal 51 in Den Haag. Dit kan online of telefonisch via 070-2170234. Uiteraard kunt u ook gewoon binnenlopen.

Relevante links

Aziatisch restaurant Rotterdam | Bijzonder dineren Den Haag | Diner thuis Den Haag