Aziatisch restaurant Rotterdam

Wilt u lunchen of dineren in een Aziatisch restaurant in de buurt van Rotterdam? Vindt u het altijd leuk om iets nieuws te proberen? Kom dan naar Baryo Pilipinas in Den Haag. Dankzij een veelzijdige menukaart geniet u van heerlijke gerechten in een van de weinige Filipijnse restaurants van Nederland.

070 – 2170234 Kom langs

Ervaar de Filipijnse keuken in een Aziatisch restaurant dicht bij Rotterdam

Houdt u ook zo van Aziatisch eten, maar wilt u iets anders eten dan Vietnamees of Indonesisch? Dan is Baryo Pilipinas het restaurant in de buurt van Rotterdam waar u goed zit. Hier ervaart u de Filipijnse keuken op zijn best. Ons restaurant biedt meer dan de à la carte menukaart. Vanaf vier personen geniet u van de traditionele Kamayan, waarbij uw tafel wordt bedekt met bananenbladeren waar het eten op wordt geserveerd. Met twee of drie personen geniet u van Bilao. Een traditionele mand is dan bedekt met bananenbladeren waarop de heerlijke gerechten worden geserveerd.

Plaats uw reservering en geniet

De Filipijnse keuken heeft invloeden van landen in de buurt, zoals Maleisië en China, maar ook van Spanje. Hierdoor is een multiculturele keuken ontstaan. Wilt u genieten van deze keuken? Reserveer via de website uw tafel in ons Aziatisch restaurant, nabij Rotterdam, of bel naar 070-2170234. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen over allergenen of bepaalde gerechten.

Relevante links

Bijzonder dineren Den Haag | Diner thuis Den Haag | Filipino food