Asian restaurant Den Haag

✓ Heerlijke gerechten  ✓ Veelzijdige menukaart  ✓ Ook afhalen en bezorgen

Als u van Asian food houdt, doet u er goed aan om eens langs te gaan of te bestellen bij het Filipijns restaurant Baryo Pilipinas in Den Haag. Het is een van de weinige Filipijnse restaurants in Nederland en is iedere dag van de week voor u geopend. Dankzij een uitgebreide menukaart met authentieke gerechten voor de lunch en het diner vindt u altijd iets lekkers.

070 – 2170234 Kom langs

Een middag lunchen of een avond dineren in een Asian restaurant in Den Haag

Als liefhebber van Asian food, wilt u natuurlijk oosterse gerechten van verschillende Asian restaurants in de regio Den Haag proberen. In ons restaurant dineert u gezellig en avontuurlijk. Gaat uw voorkeur uit naar een echte Filipijnse ervaring en bent u met vier of meer personen? Kies dan voor Kamayan. Uw tafel wordt bedekt met bananenbladeren waarop vervolgens het eten wordt geserveerd. Als u met zijn tweeën of drieën bent, kunt u kiezen voor Bilao. Een traditionele mand is bedekt met bananenbladeren waarop de gerechten worden geserveerd. Uiteraard kunt u ook gewoon van het à la carte menu genieten.

Geniet ook bij u thuis in Den Haag van Asian food

Heeft u weinig tijd om uit eten te gaan of wilt u een avond bankhangen? Dan bestelt u uw Asian food gewoon online en onze bezorgers zorgen vervolgens voor een razendsnelle levering in heel Den Haag.

Reserveer uw tafel vandaag nog

Ons Asian restaurant aan de Fluwelen Burgwal 51 in Den Haag is dagelijks geopend vanaf 12:00 uur. Via de website of telefonisch via 070-2170234 reserveert u eenvoudig een tafel. Houdt u van persoonlijker contact? Loop dan gerust even binnen. Ook als u vragen heeft over allergenen of meer informatie wilt over een bepaalt gerecht, staan we voor u klaar.

Relevante links

Aziatisch restaurant | Aziatisch restaurant Rotterdam | Bijzonder dineren Den Haag